Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Mesures fiscals a empreses per la Covid-19 (EE Mediació) – Aina Monferrer Palmer

4 thoughts on “Mesures fiscals a empreses per la Covid-19 (EE Mediació)

 • Bon dia Aina,
  podries indicar-me breument si l’escrit d’una notícia té la mateixa estructura que un article, si requereix títol i signatura… Gràcies a la bestreta.

  • Erika,
   Simplement, entra en qualsevol periòdic i veuràs l’estructura de la notícia, no és res que hàgem inventat els professors o examinadors d’idiomes. Una notícia, com un article d’opinió, té un títol i va signada per un autor, que pot ser un periodista concret, la redacció d’un periòdic o per una agència de notícies.
   En principi, la signareu amb un nom i cognoms, millor si no són els vostres reals en l’examen. La notícia, com tot, ha d’anar distribuïda en paràgrafs.
   Per tant, la forma general del text notícia serà la mateixa que la de l’article d’opinió. La diferència rau en el fet que la notícia és predominantment expositiva, amb parts narratives, mentre que l’article d’opinió és predominantment argumentatiu. A més, és convenient en la notícia prioritzar l’aparició de la informació més significativa. Pots servir-te de les sis típiques preguntes periodístiques dels gèneres informatius: qui, on, quan, què, com i per què (les 6 W, que en diuen en anglès).
   Salut i força,
   Aina

 • Bona vesprada Aina. Aleshores, una notícia també té que portar baix de tot la data i lloc des de on s´ha escrit? Gràcies.

  • No diria si baix del tot o a la part de dalt, però quan busque notícies en premsa sí que solen anar amb la data i el lloc indicats. Per tant, si aquests elements apareixen en les notícies de premsa reals, per lògica també haurien d’aparèixer si us demanen una notícia en la prova.
   Salut,
   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.