Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Bell retaule de la mort (CE) – Aina Monferrer Palmer

2 thoughts on “Bell retaule de la mort (CE)

 • Hola, Aina,

  He fet l’examen de l’EOI de 2016 i he trobat aquest enunciat que copie més avall on combinen els modes indicatiu i subjuntiu en els verbs. Fins al primer punt utilitza el mode indicatiu i, després el subjuntiu. En canvi, a l’enunciat d’aquesta CE del teu web: Bell retaule de la mort, després del punt continues amb el mode indicatiu. A què es deu aquest canvi? Tinc dubtes en la utilització d’ambdós modes.

  Exemple:

  Llegiu atentament aquest article sobre l’economia del bé comú i després escriviu en les caselles de la graella les lletres corresponents als paràgrafs que completarien els buits del text, de manera que tinga sentit. Tingueu en compte que només hi ha una resposta adequada per buit i que hi ha més paràgrafs que buits. No escrigueu en les zones ombrejades de la graella. El primer buit (0) és un exemple.

  Moltes gràcies,

  Sergio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.