Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 El treball el dia de demà (CO) – Aina Monferrer Palmer

6 thoughts on “El treball el dia de demà (CO)

 • Hola Aina,
  La meitat dels audios no es poden escoltar, t’ho dic per si vols revisar-ho. Jo n’he trobat, si fa no fa, quatre o cinc .. A banda d’això m’agradaria afegir que eres molt bona possant exercicis. Salutacions

  • Hola, Esther,

   Pot ser que et falle algun àudio en algun navegador amb incompatibilitat o amb tallafocs. Pots provar des de navegadors o dispositius diferents, però diria que funcionen tots els àudios. Si a algú més li passa, que ho diga i comprovaré els enllaços una altra volta però a priori diria que funcionen tots.

   Si vols més àudios i més activitats: https://ainamonferrer.com/?page_id=2473

   Salut,

   Aina

   Gràcies i salut,

   Aina

 • Hola Aina, no entenc per què la 7 es la F, quan literalment diu “la tecnologia és una oportunitat, un repte” enlloc de ser la D. De la mateixa manera, no entenc per què la 8 és la L, quan parla de la relació amb els robots y la necessària regulació de aquest tema.

  Gràcies,

  Amanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.