4 thoughts on “El treball el dia de demà (CO)

 • Hola Aina,
  La meitat dels audios no es poden escoltar, t’ho dic per si vols revisar-ho. Jo n’he trobat, si fa no fa, quatre o cinc .. A banda d’això m’agradaria afegir que eres molt bona possant exercicis. Salutacions

  • Hola, Esther,

   Pot ser que et falle algun àudio en algun navegador amb incompatibilitat o amb tallafocs. Pots provar des de navegadors o dispositius diferents, però diria que funcionen tots els àudios. Si a algú més li passa, que ho diga i comprovaré els enllaços una altra volta però a priori diria que funcionen tots.

   Si vols més àudios i més activitats: https://ainamonferrer.com/?page_id=2473

   Salut,

   Aina

   Gràcies i salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *