Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Contaminació de la mar (EO Mediació) – Aina Monferrer Palmer

2 thoughts on “Contaminació de la mar (EO Mediació)

 • Sóc una dona de quasi 50 anys que vol traurés el C2 del valència, i m’agradaria saber com es fa , exactament un escrit de mediació.
  Gràcies de bestreta

  • Hola, Vicen,

   Et pot servir aquest vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=i5WeYi2XKM8&t=1075s. Perquè t’ho expliquen exactament i et corregesquen redaccions de mediació, la millor opció és matricular-se presencial d’alumna a una EOI. Així t’ho explicaran tot com cal. Per fer una redacció de mediació, el que has de fer és llegir bé l’enunciat de la tasca i ajustar-te estrictament al nombre de paraules i al gènere textual que es demana que redacteu (correu electrònic, carta, informe, article d’opinió…). Després, com en qualsevol altre text, has de fer servir la llengua estàndard, sense col·loquialismes, i cal que el text estiga ben estructurat en paràgrafs i amb connectors formals. Finalment, és molt important en les redaccions de mediació que no copies literalment la informació que has de traslladar i que es trobar a la fitxa, sinó que la reformules amb les teues paraules.
   Més avant faré vídeos en què analitze redaccions concretes de mediació, entre d’altres. No he tingut temps encara.
   Salut,
   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.