Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 Eficiència energètica dels edificis (EO Mediació) – Aina Monferrer Palmer

2 thoughts on “Eficiència energètica dels edificis (EO Mediació)

 • Hola Aïna,
  Estic un poc perdua amb la part de mediació. És necessari parlar de tota la infomació que ens donen, tant en la mediació oral com escrita? o podem centrar-nos en dos o tres punts només. Què ens recomanes?
  En cas que no parlem de totes, ens baixaria la nota?

  Moltes gràcies.
  Salutacions.

  Sofía.

  • Sofia, et recomane que et connectes a la classe de Youtube directe d’avui dilluns a les 17 h. Hi comentaré el que preguntes a propòsit de la correcció d’una expressió de mediació d’una alumna. En la mediació no tens quatre punts, sinó que tens una informació més general en forma d’infografia, d’anotacions, gràfiques… Per tant, a priori, com més informació de la que et donen trasllades en la teua expressió, oral o escrita, millor, però això sí, sempre que ho faces a partir de la teua comprensió d’aquesta informació i expressant-la amb les teues paraules, no calcant de l’original; en registre estàndard i amb riquesa. En cas que no traslladeu tota la informació que us donen (amb les vostres paraules) sí, us baixa la nota. D’ací a dues setmanes, penjaré una proposta didàctica específica per treballar la mediació en profunditat.

   Salut,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.