Warning: Undefined array key "cclw_order_notes" in /customers/1/5/1/ainamonferrer.com/httpd.www/wp-content/plugins/custom-checkout-layouts-for-woocommerce/woocommerce-one-page-checkout-and-layouts.php on line 239 “Jo sí que tinc por” (CE, “cloze”) – Aina Monferrer Palmer

3 thoughts on ““Jo sí que tinc por” (CE, “cloze”)

 • Hola Aina,

  Tinc un dubte sobre aquesta tasca. El número 5, la resposta és QUE segons el solucionari, però jo l’havia escrit amb accent QUÈ perquè és una frase interrogativa. El QUE el qual va dins d’una oració interrogativa no va amb accent?

  Moltes gràcies!

 • Hola Aina!

  Moltes gràcies pel material!

  A la 9, no podria ser la forma reforçada “es”, en lloc de “se” ?

  I a la 15 no podria ser “HAMET” en lloc d´HAM?

  Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.