2 thoughts on “El repte de prohibir cotxes (CE, “cloze”)

  • Hola, Cristina,

   Pel que dius, en principi, “disconformitat” no encaixaria tant com “inquietud” o bé “preocupació” per causa de la preposició que s’hi regeix, en aquest cas, “per”. Diem que algú està “disconforme” AMB algú altre o AMB alguna cosa. En canvi, diem que algú està “inquiet” o “preocupat” PER alguna cosa. El motiu seria aquest, tot i que entenc que siga difícil de veure.

   Sí, aquest tipus de tasca de comprensió escrita sol semblar complicada i rarament s’encerten totes les respostes. Per això és només una de les tres parts de la comprensió oral i amb les altres dues es pot compensar si aquesta no t’ix prou bé. Ací tens un vídeo explicatiu dels “cloze”: https://youtu.be/PLVRwSA26cE

   Salut i força,

   Aina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.