Anuari 28. Literatura i ensenyament de llengües. Propostes, escriptors i contextos minoritaris o transfronterers

L’Anuari és una revista de l’Agrupació Borrianenca de Cultura en cooperació amb la Universitat Jaume I. Qui escriu ací és la directora de la publicació, a més de l’editor del darrer número de la revista. Ja estan publicats els números 27 i 28. Cada número és monogràfic d’un tema diferent. Es poden consultar tots els números al repositori RACO (Revistes Catalanes d’Accés Obert). Tot seguit teniu els enllaços als darrers dos números, el de 2016 i el de 2017:

cover_issue_24927_ca_ES

Anuari 27 (2016). Investigació i salut. Nous reptes per a una nova societat, Pallarés, V. i Martínez, F. (eds.) http://www.raco.cat/index.php/AnuariABC/issue/view/24927

cover_issue_24965_ca_ES

Anuari 28 (2017). Literatura i ensenyament de llengües. Propostes escriptors i contextos minoritaris o transfronterers, Monferrer-Palmer, A. (ed.) http://www.raco.cat/index.php/AnuariABC/issue/view/24965/showToc

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>