Social management of knowledge “Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria”

 

Es pot descarregar l’article en pdf aquí.

portadaclr

contraportadaclr13

 

 

 

 

 

 

 

 

Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Ríos, Isabel (2014) “Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria”. Cultura, lenguaje y representación. Revista de Estudios Culturales de la Universitat Jaume I, 13 (novembre): 85-107.

Aquesta publicació va esser presentada com a comunicació en el congrés de l’ACIS a Lisboa celebrat el setembre de 2013, del qual vaig parlar en una entrada, ja fa més d’un any, titulada “Didacticidad e interacción oral en aulas de primaria“.

El número de la revista Cultura, lenguaje y representación, editada per la Universitat Jaume I, en què s’inclou l’article que ens ocupa, és iniciativa i transferència de resultats del projecte d’investigació dirigit per Vicent Salvador del qual forme part: “El discurs divulgatiu en català i en espanyol. Gèneres, estils i estratègies argumentatives en la gestió social dels coneixements”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>