Social management of knowledge «Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria»

Es pot descarregar l’article en pdf aquí.

portadaclr

contraportadaclr13

Es pot citar així:

Monferrer, Aina; Ríos, Isabel (2014) «Didacticidad e interacción: estudio de un corpus oral de aulas de primaria». Cultura, lenguaje y representación. Revista de Estudios Culturales de la Universitat Jaume I, 13 (novembre): 85-107.

Aquesta publicació va esser presentada com a comunicació en el congrés de l’ACIS a Lisboa celebrat el setembre de 2013, del qual vaig parlar en una entrada, ja fa més d’un any, titulada «Didacticidad e interacción oral en aulas de primaria«.

El número de la revista Cultura, lenguaje y representación, editada per la Universitat Jaume I, en què s’inclou l’article que ens ocupa, és iniciativa i transferència de resultats del projecte d’investigació dirigit per Vicent Salvador del qual forme part: «El discurs divulgatiu en català i en espanyol. Gèneres, estils i estratègies argumentatives en la gestió social dels coneixements».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *