Situació d’aula 1r d’alemany: Im Restaurant

Im Restaurant from Aina on Vimeo.

Deixe ací penjat un enllaç a un vídeo de la classe de primer curs d’alemany a què assistesc. Es tracta de tres de les meues companyes que, de tan bé com van preparar la situació comunicativa de demanar al restaurant, vàrem decidir d’enregistrar-les i deixar-ne constància en aquest vídeo. Espere que a algun estudiant d’alemany inicial, com jo, li vinga de profit aquest exemple. Les dades del vídeo són les següents:

Im Restaurant

https://vimeo.com/93071274

EOI Castelló
Deutsch
NB1 Netzwerk
Kurs 2013-2014
Professor: Irene Buesa
Studenten: Damaris Segura, Lourdes Trilles, Inmaculada Bellés
Lektion 4: Guten Appetit
Dialog: Im Restaurant
Video von Aina Monferrer gemacht

Salutacions,

Aina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>