9 thoughts on “Agricultura urbana (EE Mediació)

 • Bon dia,
  Tinc un patell de dubtes: la cursiva a l’exàmen com la podem remarcar? ( a la facultat es subratllava però no sé si seràq el mateix en aquest cas).
  D’altra banda, ha hagut fa poc variació en els accent diacritics. En l’examen apliquem la normativa nova?Pense que podrem preguntar als examinadors però per si és molt enrevessat. Moltíssimes gràcies

  • Bon dia, Ana,

   1. La cursiva, quan escrivim a mà, es representa amb cometes (“”).
   2. Jo recomane que feu servir ja la nova norma de diacrítics, la que els redueix a 15 (http://esadir.cat/gramatica/criteris/diacritics). Tanmateix, a hores d’ara, conviuen les dues normes, l’antiga i la nova i, per tant, fins que no canvie això, s’accepten les dues normes. Ara bé, si en un text estàs accentuant sóc, ho has de fer tot el temps. Has de ser coherent en una de les dues normes, però repetesc que convé que us passeu a la nova norma com abans millor.

   Salut,

   Aina

 • Hola Aina,
  tinc un dubte, la creació i la interacció estan dins de la mediació o no? Estic un poc embolicada. Gràcies.

  • Hola, Belén,
   No sé exactament a què et refereixes amb la pregunta. En la prova de certificació de C1 i de C2 d’EOI, et demanen tres redaccions. Una, la de creació, una altra, la d’interacció, i finalment, la de mediació. Per tant, són tres tasques diferents d’expressió escrita. Després, també tens la mediació oral en expressió oral, juntament amb el monòleg i el diàleg. En aquest vídeo, explique totes les parts de la prova: https://youtu.be/s9Fz4kK_5nY
   Salut,
   Aina

 • Hola Aina,
  Tinc un dubte amb l’informe: l’hauríem de fer com el “report” en anglés, amb 4 apartats (o 5) amb els corresponents títols (per exemple: Introducció, Beneficis, Usuaris, Finançament, Recomanacions), o és millor fer-lo com una redacció amb un títol solament?
  Moltes gràcies per endavant,
  Isabel

  • Hola, Isabel,

   És millor fer-ho com una redacció amb un títol solament (això sí, amb la informació clarament distribuïda en paràgrafs) per evitar que quede un text massa segmentat en què no s’arriben a mostrar esctructures sintàctiques i de connexió avançades. Et recomane aquests dos vídeos en què corregesc dos informes sobre el mateix enunciat de mediació escrita: https://youtu.be/gq_VzobRpjU i https://youtu.be/GbyiVCG3A9o. L’informe haurà d’anar signat amb nom i cognoms (millor inventats), càrrec, data i hora al final, ja que és un text administratiu amb voluntat d’execució.

   Salut,

   Aina

 • Bon día, tinc un dubte. La notícia , la crònica, el reportatge i la nota de prensa seguirien l’estructura següent?
  Títol
  (Subtítol)
  Nom de l’autor
  Noticia
  Data

  En format digital la data va davall del nom, però en paper, he de possar la data baix de tot o on ?

  D’altra banda, per a l’article d’opinió, l’assaig i la carta al director no caldria data?
  (Títol, nom de l’autor, l’article)

  Moltes gràcies,
  Ainhoa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *